Bestuur Krijgsman der Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam

C.S.V Ichthus Rotterdam is een christelijke studentenvereniging met hbo- en wo-studenten met verschillende kerkelijke achtergronden. We zijn een vrij kleine studentenvereniging met ongeveer 70 leden. Hierdoor leer je elkaar goed kennen en bouw je vriendschappen voor het leven!

Binnen Ichthus draait het om twee dingen: God en gezelligheid. Op de Ichthusavonden en kring verdiepen we ons in Gods Woord maar is er ook ruimte voor gezelligheid in de vorm van een gezamenlijke maaltijd en een borrel.

De balans tussen diepgang in je geloof en gezelligheid is wat de vereniging zo mooi maakt! Het hele jaar organiseren wij leuke activiteiten en kan je luisteren naar inspirerende sprekers tijdens Ichthusavonden.

Elk jaar hebben wij leuke activiteiten in petto! Denk bijvoorbeeld aan spelletjesavonden en een barbecue. Neem gerust deel als je geïnteresseerd bent!

Daarbij hebben wij Bijbelkringen waar je je met elkaar kan verdiepen in Gods woord en is er ruimte om de ander te dienen door vrijwilligerswerk te doen of te evangeliseren met mede-Ichthianen!

Foto: © Myrthe de Vries