Cune Bergman

Cune Bergman – Praeses
Mijn naam is Cune Bergman en ik ben dit jaar praeses bij Ichthus Rotterdam! Ik ben inmiddels 21 jaar oud, en 3 in Ichthusjaren :). Ik ben eveneens derdejaars student bij mijn studie Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit. Net zoals mijn studie heel breed is, zijn ook mijn interesses heel breed en vind ik vrijwel alles interessant om nader te bestuderen. Mijn grootste passie is waarschijnlijk wel kunst, en specifiek muziek. Dans, zang, gitaar of gewoon muziek luisteren, daarvan word ik blij! Verder ben ik graag buiten, met de fiets of benenwagen om Gods schepping te bewonderen. Dit jaar is bestuurder zijn een nieuwe, grote (en super leuke) tijdsbesteding. Als Praeses ben ik vooral veel bezig met het voorbereiden en leiden van vergaderingen en zie ik er op toe dat het beleid en de statuten worden nageleefd. Daarnaast ben ik landelijk vertegenwoordiger en houd ik me bezig met het landelijk verband Ichthus, waar we als vereniging onderdeel van uitmaken en vertegenwoordig ik Ichthus Rotterdam naar de andere verenigingen toe. Al met al een jaar vol met een heleboel Ichthus! Ten slotte ben ik altijd in voor een goed gesprek, dus kom vooral een keer naar me toe om lekker te kletsen, om je hart te luchten of om te vertellen over je hobby’s. Joe joe!

Mail: praeses@ichthusrotterdam.nl

Sophie Dankers

Sophie Dankers – Abactis

Mijn naam is Sophie Dankers, 19 jaar en derdejaars Ichthiaan. Ichthus heeft mij heel veel gebracht: vriendschappen, verdieping in mijn geloofsleven en een prachtige kamer in het mooie Rotterdam. Naast dat ik geniet van Ichthus en alles daaromheen, studeer ik ook nog. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam, ik noem het zelf ook wel baby’s vangen;) Dit jaar mag ik abactis zijn van deze fantastische vereniging en daar heb ik heel veel zin in! Als abactis ben ik verantwoordelijk voor het versturen van de Ichthusmail, het schrijven van kaartjes en het notuleren tijdens de vergaderingen. Ook zorg ik voor de communicatie tussen het bestuur en de vereniging en naar buiten, ik check dus meerdere malen per dag mijn mailbox. Creativiteit komt goed van pas bij mijn functie en dat is ook waar ik erg van geniet. Verder ben ik graag buiten te vinden voor een goede wandeling, kook of bak ik graag, houd ik van reizen en ben ik altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een lekker biertje, cappuccino of mok dampende thee. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar samen met mijn leuke bestuursgenoten en hoop je snel te ontmoeten!

Mail: abactis@ichthusrotterdam.nl

Lars Vermeulen

Lars Vermeulen – Fiscus

Mijn naam is Lars Vermeulen, ik ben 19 jaar oud en voor het tweede jaar Ichthiaan. Ik heb het bij Ichthus ontzettend naar mijn zin en hoop er het komende jaar als bestuurder aan bij te dragen dat iedereen een mooi jaar mag beleven en zichzelf binnen Ichthus verder mag ontwikkelen. Ik studeer Urban Studies, in het kort een studie die zich richt op stedelijk ontwerp en management. Ik vind steden fascinerende en prachtige plekken, maar Rotterdam blijft uiteraard toch wel de allermooiste:-). Naast Ichthus en steden ben ik in voor een actieve uitdaging (fietsen, een potje voetbal, een lange wandeling), maar word ik net zo gelukkig van een iets relaxtere omgeving (lees: een terrasje, bank, of bed). Dit jaar ben ik de fiscus van de vereniging, en zal ik me bezighouden met de financiën van de vereniging en alle zaken daaromheen, en beheer ik onze spullen. Daarnaast ben ik met mijn medebestuursgenoten uiteraard bezig met alle algemene bestuurstaken. Ik heb er gigantisch veel zin in om er samen met jullie een fantastisch jaar van te maken!

Mail: fiscus@ichthusrotterdam.nl

Joanne Korevaar

Joanne Korevaar – Assessor
Mijn naam is Joanne Korevaar. 21 jaar oud en wordt dit mijn derde jaar bij Ichthus. Ik ben bezig met de pre-master pedagogische wetenschappen. Daarnaast mag dit jaar de functie van assessor vervullen. Dat houdt in dat ik me bezig houdt met de kringindelingen, contact met de kringleiders en houdt ik me bezig met de geestelijke invulling van de avonden. Ichthus is voor mij een hele waardevolle plek voor vriendschappen en geestelijke ontwikkeling. Daardoor kijk ik er naar uit om daar dit jaar ook mijn steentje aan bij te mogen dragen in het bestuur. In mijn vrije tijd houd ik van sporten (op z’n tijd, ben niet altijd even gemotiveerd), lezen, koken en met vriendinnen afspreken. Sowieso vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Wildkamperen is voor mij de ultieme manier van vakantie vieren. Ik kijk er naar uit om dit jaar bestuur te mogen zijn van deze prachtige vereniging. Kom gerust een keer naar me toe voor een gezellig babbeltje!
Mail: assessor@ichthusrotterdam.nl

Foto’s: © Astrid van der Leer

O.T. Besturen

2022-2023 Bestuur Hoste ‘Sta op en schitter!’
2021-2022 Bestuur Krijgsman ‘Dansen op het water’
2020-2021 Bestuur Lammerts van Bueren ‘Leef met Lef!’
2019-2020 Bestuur Ritmeester ‘Kijk je ogen uit’
2018-2019 Bestuur Kroon ‘In verscheidenheid verbonden’
2017-2018 Bestuur Span ‘Gezien, Gehoord, Geliefd’
2016-2017 Bestuur Stegewans ‘Get Joy!’
2015-2016 Bestuur Klein ‘Echt Ichthus!’
2014-2015 Bestuur Verhoeven ‘Met Ichthus op Weg!’
2013-2014 Bestuur Groothedde ‘Een open Eenheid!’
2012-2013 Bestuur Troost ‘Reik uit!’
2011-2012 Bestuur Renkema ‘In beweging!’