Bestuur

Julia Krijgsman

Julia Krijgsman – Praeses
Hoi allemaal! Mijn naam is Julia Krijgsman en ik ben derdejaars Ichthiaan. Naast mijn bestuurstaken studeer ik met veel plezier geneeskunde aan de Erasmus Universiteit en werk ik als bijbaan in het ziekenhuis. Ik ben ontzettend enthousiast om dit jaar de rol van praeses op me te nemen. Dit houd in dat ik mij voornamelijk zal bezighouden met het plannen en leiden van vergaderingen en het bestuur vertegenwoordig naar de leden toe. Ik hoop dat jullie net zo veel zin hebben in dit jaar als ik!
Mail: praeses@ichthusrotterdam.nl

Carolien Dekker

Carolien Dekker – Abactis
Hallo allemaal, ik ben Carolien, 21 jaartjes en ik kom uit Bergschenhoek (dat ligt net ten noorden van Rotterdam). Ik ben bezig aan mijn master Farmacie aan de uu. In mijn vrije tijd houd ik van zwemmen, winkelen, bakken en gezellig samen met mensen een terrasje pakken. Dit jaar mag ik de rol abactis vervullen en ik kijk heel erg naar uit om er samen met de leden en mijn lieve medebestuursleden een heel mooi jaar van te maken.
Mail: abactis@ichthusrotterdam.nl

Moureen Wittekoek

Moureen Wittekoek – Fiscus
Hi, mijn naam is Moureen Wittekoek, ik ben 25 lentes jong en tweedejaars Ichthiaan. Naast mijn rol als Fiscus (penningmeester) bij Ichthus Rotterdam studeer ik aan de Willem de Kooning Academie, en hoop ik ook af te studeren als docent beeldende kunst en vormgeving. In het weekend ben ik vooral te vinden op mijn scoutinggroep en vind het dan ook heerlijk om buiten te zijn en me te laten inspireren door God’s prachtige schepping. Ik hou enorm van planten en als je bij mij over Ierland of de Moomins begint ben ik niet meer te stoppen met praten. Ik ben enorm benieuwd wat komend jaar gaat brengen, en ben vastbesloten er iets moois van te maken samen met de rest van ons prachtige bestuur.
Mail: fiscus@ichthusrotterdam.nl

Anne Snel

Anne Snel – Assessor
Hoihoi, Ik ben Anne en ben dit jaar de assessor van Ichthus Rotterdam. Dit jaar is mijn derde jaar bij Ichthus en ik heb super veel zin om samen met de andere drie meiden de vereniging te leiden en mij bezig te houden met coördineren van de Bijbelkringen. Ik zit nu in het derde en laatste jaar van mijn bachelor psychologie die ik volg aan de Erasmus Universiteit. Verder houd ik ontzettend van gezelligheid, lekker kletsen en worshippen met vrienden en ik heb mega veel zin om hier bij Ichthus van te gaan genieten! Ichthus is echt een fantastische plek om God te ontmoeten en te genieten van vriendschap en heel veel gezelligheid, dus wees welkom om een keertje bij ons te komen kijken!!!
Mail: assessor@ichthusrotterdam.nl

Foto’s: © Myrthe de Vries

O.T. Besturen
2020-2021 Bestuur Lammerts van Bueren ‘Leef met Lef!’
2019-2020 Bestuur Ritmeester ‘Kijk je ogen uit’
2018-2019 Bestuur Kroon ‘In verscheidenheid verbonden’
2017-2018 Bestuur Span ‘Gezien, Gehoord, Geliefd’
2016-2017 Bestuur Stegewans ‘Get Joy!’
2015-2016 Bestuur Klein ‘Echt Ichthus!’
2014-2015 Bestuur Verhoeven ‘Met Ichthus op Weg!’
2013-2014 Bestuur Groothedde ‘Een open Eenheid!’
2012-2013 Bestuur Troost ‘Reik uit!’
2011-2012 Bestuur Renkema ‘In beweging!’