Bestuur

Jaron Hoste – Praeses
Hoi allemaal! Mijn naam is Jaron Hoste en ik mag me dit jaar praeses van Ichthus Rotterdam noemen. Ik ben 22 jaar oud en studeer op het moment Creative Media en Game Technologies aan de Hogeschool Rotterdam. In de eerste helft van het jaar hoop ik af te studeren en mijn studie af te ronden. In m’n vrije tijd houd ik me vooral bezig met techniek en muziek. Als praeses zal ik me dit jaar vooral bezighouden met het inplannen en leiden van vergaderingen en daarnaast ben ik de vertegenwoordiger van het bestuur naar de leden toe. Ik heb enorm veel zin in het komende jaar en hoop je graag terug te zien op één van de avonden!
Mail: praeses@ichthusrotterdam.nl

Carolien Dekker

Astrid van der Leer – Abactis
Hoi! Mijn naam is Astrid van der Leer. Ik ben 20 jaar oud en alweer vierdejaars student in de mooie stad Rotterdam. Met veel plezier en enthousiasme mag ik komend jaar de abactis van onze vereniging zijn en mij inzetten om er, samen met mijn medebestuursleden en natuurlijk de leden, een schitterend jaar van te maken. Hiernaast studeer ik Spatial design en Life Sciences aan de kunstacademie en de EUR. Ik mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur in Rotterdam met Vero, mijn vintage racefiets. Kaartjes schrijven, mails typen en notuleren tijdens vergaderingen: voor mij bestuurstaken met veel letters en ook een beetje creativiteit 🙂 Als abactis verzorg ik de communicatie van het bestuur naar de vereniging en ook naar buiten toe. Leden zullen dit jaar dus nog veel mailtjes van mij krijgen, die ik met plezier schrijf en verstuur!
Mail: abactis@ichthusrotterdam.nl

Moureen Wittekoek

Suzan Oostdijk – Fiscus
Hoi allemaal, ik ben Suzan en komend jaar word ik de fiscus van onze mooie vereniging. Dit betekent dat ik alle financiën in de gaten houd. Daarnaast zal ik het contact onderhouden met verschillende commissies. Buiten Ichthus ben ik ook altijd wel actief. Zo houd ik heel erg van sporten. Momenteel zit ik op volleybal en mijn minor heb ik ook in deze sector gekozen (gezond meedoen met sport en beweging). Ik ben nu derdejaars student van de opleiding Medisch Hulpverlening (MHV). Met deze opleiding kan ik op de ambulance, spoedeisende hulp, IC en CCU komen. Mijn interesse ligt nu bij de CCU, waar mensen met hartproblematiek voorbijkomen. Het is gesplitst in IVC, ‘de loodgieters van het hart’, en de EFO, ‘de elektriciens van het hart’. Mijn stage komend jaar zal plaats vinden op de EFO van het Erasmus MC waar we veel te maken krijgen met hartritmestoornissen en ik heb er heel veel zin in.
Mail: fiscus@ichthusrotterdam.nl

Anne Snel

Naomi Nobel – Assessor
Hoi, hoi, ik ben Naomi Nobel, 22 jaar en dit verenigingsjaar zal mijn derde jaar bij Ichthus beginnen. Naast Ichthus ben ik druk met mijn studie tot ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en ik hoop dit jaar af te studeren.  In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig met mensen af te spreken, te lezen en spelletjes te spelen. Aankomend jaar mag ik de rol van assessor op me nemen en zal me vooral bezighouden met het besturen van de vereniging en het coördineren van de kringen. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn 3 andere bestuursleden de vereniging te leiden en samen met elkaar een prachtig jaar neer te zetten!
Mail: assessor@ichthusrotterdam.nl

Foto’s: © Jos van de Minkelis

O.T. Besturen

2021-2022 Bestuur Krijgsman ‘Dansen op het water’
2020-2021 Bestuur Lammerts van Bueren ‘Leef met Lef!’
2019-2020 Bestuur Ritmeester ‘Kijk je ogen uit’
2018-2019 Bestuur Kroon ‘In verscheidenheid verbonden’
2017-2018 Bestuur Span ‘Gezien, Gehoord, Geliefd’
2016-2017 Bestuur Stegewans ‘Get Joy!’
2015-2016 Bestuur Klein ‘Echt Ichthus!’
2014-2015 Bestuur Verhoeven ‘Met Ichthus op Weg!’
2013-2014 Bestuur Groothedde ‘Een open Eenheid!’
2012-2013 Bestuur Troost ‘Reik uit!’
2011-2012 Bestuur Renkema ‘In beweging!’