Ichthusavonden

De vaste verenigingsavond van C.S.V. Ichthus Rotterdam is de woensdag. Ongeveer één à twee keer per maand is er een Ichthusavond in ‘De Bethelkerk’ (Oranjestraat 6). Deze avond beginnen we om 18.00u met een gezamenlijke maaltijd. Na de afwas is het tijd voor aanbidding. Vaak is er een spreker aanwezig die met ons nadenkt over een bepaald onderwerp. Soms is er een andere invulling van de avond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Praise & Prayer, man/vrouw avond of vrijwilligerswerk. De Ichthusavonden worden afgesloten met een gezellige borrel.

Ichthusavond bij de Christelijke studentenvereniging Ichthus Rotterdam

Bijbelkringen

De overige woensdagen komen we bij elkaar in kringen. Een kring is een groep van ongeveer 7 mensen waarmee je eet en Bijbelstudie doet bij een van de kringleden thuis. De avond begint om 18.00u. Met je kringleden zal je een sterke band opbouwen.

Kringavond bij de Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam

Ontspanning

Naast de Ichthusavonden en Bijbelkringen op woensdag worden er verschillende andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kan je denken aan een avondje bowlen, een BBQ, een gala of een avond borrelen.

Twee keer per jaar gaan we met de vereniging een weekend weg. Het eerste weekend is het Introweekend. Tijdens dit weekend krijgen nieuwe leden de mogelijkheid om de vereniging en de leden beter te leren kennen. Het tweede weekend wordt aan het eind van het verenigingsjaar georganiseerd. Op dit weekend sluiten we het verenigingsjaar op een gezellige, ontspannen manier af.

Naast deze weekenden worden er ook door Ichthus Landelijk en IFES (zie Extern) verschillende weekenden en activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen.

Kerstdiner van de Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam